Is motiver

Sneen og isen er så småt ved at smelte her i Farum. Det har regnet i weekenden, og det har været plus grader det meste af tiden. Men inden Frøken tø kom, nåede jeg ud at fotografere isen, og de former der opstod i og omkring den.

Rimfroststjerner på mørk blå is, der får det til at ligne en nattehimmel.

Første billede ligner næsten en nattehimmel med stjerner af forskellige slags. Isen har flere blå nuancer, der kunne ligne en nattehimmel, og rimfrost og sne har dannet stjerner i forskellige størrelser. De to store stjerner er dannet rundt om små planterrester der stikker op af isen, og små snedrys er spredt ud over isen, hvilket får mig til at tænke på stjerner, der er meget langt væk.

En lille grøn plate er fanget i isen.

På grundt af den høje vandstand inden frosten kom, har mange skovstier og normalt tørre områder rundt om søer og vandløb stået under vand. Men da frosten kom, har det her resulteret i, at en lille grøn plante er blevet fanget i isen.

Parallelle, konvergerende og divergerende linjer i is

Andre steder har store luft bobler skabt former og forskellige nuancer i isen. Det er som en skattejagt efter mønstre og interessante kompositioner, i en miljø som ikke så ofte findes i Danmark. Parallelle, konvergerende og divergerende linjer med stor kontrast samt sprækker i isen skabte denne sidste komposition.

Leave a comment